Shri

Mette Munk

SHRI: Tango / Sessions

Mette / Shri

Shri

(Fordi en kagefabrik har copyright på mit navn, og så må min side jo hedde noget andet...)


Shri er til gengæld sanskrit for det dér udefinerlige 'ekstra' som ikke kan forceres, kun inviteres, og som gør tango til mere end trin, yoga til mere end strækøvelser, parforhold til mere end hente-bring-logistik, og kommunikation til mere end det der bliver sagt med ord.


For mig er essencen af at undervise og facilitere netop at holde rummet og gøre plads til at invitere dette noget ind. Uanset om det handler om din dans eller det der er svært eller smukt i dit liv lige nu.Om mig:

Mette Munk


Jeg har brugt de sidste 18 år på argentinsk tango, iværksætteri, terapeutisk arbejde, kropsarbejde, undervisning, events, kurser, coaching, højskole, dans og scenekunst i ind- og udland.


I 2016 besluttede jeg at træde ud af M2tango, som jeg var med til at grundlægge i 2005, og fokuserer nu som selvstændig på feltet imellem mine forskellige kompetencer; ofte og gerne i samarbejde med andre faggrupper. Fra hvordan man bruger dansebegreber som metafor for nonverbal kommunikation med demente i sygeplejeuddannelsen, til ledelsesudvikling, højskolekurser og terapeutisk arbejde.


Uddannelse:

Bachelor I Italiensk og Middelalderhistorie med fokus på kulturmøde og kvindebilleder i europæisk middelalder

Psykoterapeut

Certificeret NLP coach practitioner

Anusara Elements Yoga instruktør

Seminarer:

The School for The Work of Byron Katie

PD-danseinstruktør / dans for Parkinsonpatienter

M+ Mangfoldighedsledelse

Udvalgte Tanker og Shows

Shri / Mette Munk ~ +45 2344 9638 ~ info@shri.dk

Copyright @ All Rights Reserved